Rocky Mountains

Nu gaat het echt beginnen, we laten Denver achter ons en gaan opweg naar onze volgende stop. We kiezen ervoor om via Rocky Mountain National Park te rijden. Indrukwekkende bergen die we al zagen in Denver met door sneeuw bedekte toppen komen steeds dichter bij. Sonja vraagt zich af of we zelf ook nog in de sneeuw kunnen staan, het antwoord is JA! in de korte broek nog wel. van een behaaglijke 24 Graden staan we nu dus met 5 graden in de sneeuw. Kort daarop file, jawel er is een eland gespot en iedereen die daar in de buurt is stopt, wij dus ook.
Jammer dat het weer niet mee zit, we rijden op 3500 meter hoogte met slechts 1 graden boven nul en sneeuw. best heftig. Gelukkig is het aan de andere kant van de berg weer een stuk lekkerder.

USA weetje:
Amerikanen kunnen niet met mes en vork eten. Ze gebruiken de vork als mes en vork, de andere hand ligt werkeloos op de knie of fungeert (de duim in het bijzonder) als bulldozer om het eten op de vork te duwen. vervolgens hangen ze bijna met hun kin in het bord om de afstand tussen bord en mond zo klein mogelijk te houden.
“wat is het toch een raar volk”

3 antwoorden op “Rocky Mountains”

  1. Wel mooi daar ! Is die eland ook nog gaan lopen of bleef hij gewoon lekker liggen ? Was hij mensen gewend !

    1. Het is echt super mooi! De Eland is niet gaan lopen, we bleven wel op afstand (100 meter)

Reacties zijn gesloten.