Dag 15 & 16: Harrisonburg en Shenandoah National Park

Gisteren geen zin in een verhaaltje, we waren gaar. Lange reisdag achter de rug. Wel via een schitterende route, via de zuidkant van Shenandoah NP. 

Lekker even bij de pool gezeten en afgekoeld, heerlijk. En vroeg naar bed, dit hotel is top, dus we kijken uit naar een lange nacht slaap ðŸ˜´ðŸ˜´

Hoor de stilte!

Vandaag hadden we grootse plannen, maar het regent pijpenstelen, of cats en dogs, zo je wilt. Anyway het hoost. De hele ochtend, dus hebben we de Dick’s sportinggoods maar leeg gekocht, we moeten immers thuis weer aan de bak…. 

In de middag klaart het dan toch op en bezoeken we alsnog Shenandoah NP, prachtige vergezichten en mooi dicht bos. We zien herten en een wilde kalkoen, deze zijn groot, nu snap ik waarom ze met thanksgiving heel de fam. te eten vragen. Einde van de middag nog Harrisonburg downtown in, wat blijkt een ontzettend leuke studentenstad, de James Madison university is hier gevestigd. We belanden in een studenten kroeg voor een goede hamburger en bier. Een blind paard kan hier geen schade aanrichten, maar gezellig is het wel.