Arches National Park

26 juni:
Na een prima ontbijt in het hotel gaan we richting Moab, het is ongeveer 3,5 uur rijden (230 mijl). We besluiten een klein stukje om te rijden via het spookstadje Cisco… dat valt tegen, dus direct door. In Moab aangekomen kunnen we direct inchecken, wat een gezellige kamer (not). Maar goed veel zullen we er niet zijn. We besluiten dd rest van de middag lekker te chillen bij the pool en vanavond na het eten zonsondergang in Arches te bekijken. 

Die was prachtig en we hoorden van mensen welke er al enkele dagen waren, deze zonsondergang het mooist was tot dusverre. Hebben wij ff mazzel! 

Morgen de hele dag dit toffe park in. 

27 juni:
Vandaag een dag in Arches! Rond 8.30 zijn we bij het visitors center, checken we welke trails we willen doen en of we go! We hebben voldoende water en eten bij ons, dus we kunnen heel de dag in het park blijven. We starten met de lookout bij Delicate arch, pittig klimmetje maar gaaf! De trail naar de arch zelf is zwaar en gaat 200 m. over een smalle richel 😳, mij niet gezien. 

We rijden vervolgens helemaal naar het einde van parkroad en doen daar de trail naar diverse arches, prima wandeling met mooie uitzichten en arches, wat een gaaf park is dit! 

Na de trail bekijken we nog wat uitkijkpunten en besluiten lekker even te gaan chillen bij de pool, het is inmiddels ruim 35 graden! Best warm… vorige week stonden we nog in de sneeuw. 

s’Avonds even snel gegeten bij een echte diner, altijd leuk. En weer terug naar Arches voor zonsondergang, dit keer bij Skywalk arch. Ook weer mooi. 

We besluiten in het park te blijven tot het helemaal donker is en de sterren er zijn. Dat was ook zeker de moeite waard, supervet en superveel! Morgen naar Bryce, kijken of het nog net zo mooi is als in onze gedachten.