New York 2023 – dag 3

Zoals was voorspeld vandaag 🌧️🌧️ helaas. Dus ons “binnenprogramma” treed in werking. Met de metro naar het American Museum of Natural History, daar waar ook de film a night at the museum is opgenomen. We waren gelukkig niet de enige met dit idee want op het perron van de metro was de rij al begonnen. In Amerika is alles groot dus ook dit museum, gelukkig anders passen die opgezette skeletten van oa dinosaurussen en mamoetten er niet in. Echt wel indrukwekkend net als de tijdelijke shark tentoonstelling.

De lunch bij Brooklyn Diner was ook leuk en lekker, vervolgens naar MoMA (museum of modern art) veel surrealistische kunst waar wij niet zo veel mee hebben maar de tentoonstelling van Guillermo del Toro, krafted Pinocchio en de fotograaf Levon Biss waren echt super tof.

Vanavond heerlijk gegeven bij Tao uptown. Super leuke entourage en echt heerlijk eten. Daarna op het gemak terug naar het hotel gelopen waar we bij Rockefeller center 2 mensen uit Poortugaal tegen komen. Hoe toevallig is dat.