Las Vegas

IMG_1891 IMG_1883 IMG_1893

De 15e uit St. George vertrokken en via de interstate 15S naar “Sin City” gereden! De voorstelling die we er vooraf van hadden wordt overtroffen als we “The Strip” op rijden.
Wat zijn die hotels groot, niet normaal meer!!!

We slapen in Tropicana Las Vegas, een wat “kleiner” hotel vergeleken met onze buren MGM Grand. Na het inchecken maar meteen op onderzoek uit. We zijn lopend via MGM (wat een doolhof) tot aan het Bellagio gekomen, daar de Strip overgestoken en via de andere kant weer terug. Onderweg natuurlijk langs de meest dure winkels en casino’s.

Bij ons rondzoeken in de MGM krijgen we 2 gratis (dit is erg uniek in Las Vegas, alles kost hier namelijk veel geld) kaartjes voor The Hakkasan aangeboden. De duurste nachtclub ter wereld. Geen aansprekende dj (oa Tiesto, Afrojack en Hardwell treden hier wekelijks op) maar vanavond is de set voor DJ Fergie.

Na wat gokken in ons hotel naar the Hakkasan gelopen en daar werkelijk onze ogen uitgekeken. We hebben ruim een uur in de rij gestaan om binnen te komen. Tijdens het wachten natuurlijk naar de andere gasten gekeken, de ene had nog een korter rokje aan dan de ander maar wat vooral opviel was dat al die vrouwen enorm lelijk zijn! Had ik niet verwacht bij de duurste club ter wereld.

Eenmaal binnen was het druk en leek alles veel kleiner dan aan de buitenkant. Het was oké, maar niet enorm wow! Een water kost slechts $9,-. Fergie draait lekker, dus dat maakt een hoop goed!

Dag twee, in LV wezen shoppen in de outlet, heel vervelend en in de avond op onderzoek uit in de immense hotels. En een bezoek aan de Bellagio fontein mag natuurlijk niet ontbreken, prachtig!

Dag drie, onze bezoeken in de hotels afgemaakt en naar Fermontstreet geweest. We zijn eruit, volgende keer slapen we in Caesars palace of in The Venetian.

Nu gelukkig weer de rust in naar Death Valley.

 

Eén antwoord op “Las Vegas”

  1. Het is toch een fantastische wereld ook dat Las Vegas. Zo ver weg van de realiteit. En cool dat jullie tickets hadden gekregen. Zo maak je weer eens wat anders mee.

Reacties zijn gesloten.